dissabte, 31 de gener del 2015

Benvinguts al Blog de la BTTorre de l’Espanyol. La Transrabosenca.
 
Ja fa uns anys, uns quants amics de la BTT de la Torre de l’Espanyol, es van unir per vestir d’una manera decent i harmònica fins arribar a l’arlequinat blanc-i-vermell al mallot, amb el nom de BTTorre des del juliol de 2013.
Enguany, organitzem la nostra 1ª BTTorre, anomenada la TRANSRABOSENCA, nom que ens identifica als habitants de la Torre de l’Espanyol (la Rabosa), acompanyada de la nostra peculiar geografia pronunciada que tenim al nostre terme.
 
L’any 2015 entrem a formar part dins el circuit de la Xallenger Terres de l’Ebre de BTT conjuntament amb el nostre Ajuntament, com a prova invitada, però amb orgull i plena dedicació.
 
Estem preparant els traks de dos circuits, un de curt de 30 Km aproximadament amb una altimetria positiva aproximadament de 750m i un altre de llarg de 42 Km amb una altimetria positiva de 1150 m aproximadament. Amb paisatges, camins i sendes impressionats, que faran que sigui una prova dura, però per gaudir a la vegada.
 
Us invitem a venir a fer la Transrabosenca el proper 19 d’abril de 2015, per gaudir d’una diada fantàstica. Un circuit impressionant, amb esmorzar per a tots els participants amb la seva bossa de regals i sortejos, barra de bar lliure, amb servei de dutxa, massatge, neteja bicis i paradetes.
 
La Sortida I arribada serà al Carrer Balmes I zona aparcament I dutxes al camp de futbol.
 
Per formalitzar la inscripció cal anar a la web de la Xallenger Terres de l’Ebre.
 
Correu: sxbargallo@gmail.com
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada