dimecres, 30 de març del 2016

Circuits Transrabosenca 2016


CIRCUIT CURT




El Circuit Curt de la 2a Transrabosenca, consta de 26 km i 850 m. desnivell positiu. Apta per a ja iniciats, exigent i sobretot molt divertida, amb senderes noves obertes per la Transrabosenca i camins amb vistes immillorables.

El circuit llarg consta de 45 km amb un desnivell de 1200 aproximadament. Es troba un avituallament sòlid i líquid al km 11 aproximadament i al km 22 un de líquid per afrontar els darrers 4 kilòmetres.


CIRCUIT LLARG




El Circuit Llarg de la Transrabosenca d’enguany, ha canviat el recorregut per gaudir de nous indrets i senderes obertes per l’ocasió, amb la finalitat de mantenir el nivell d’exigència i de promoció dels indrets verges i totalment desoneguts pels amants a la BTT.

Al km es troba un avituallament sòlid i líquid al km 11 aproximadament i al km 22 un de líquid on hi ha el punt exacte de separació del circuit curt del llarg. I al km 36 hi ha el darrer avituallament sòlid i líquid amb marcatge al dorsal per poder gaudir del darrer tram de la cursa passant pel tram del barranc com l’any passat.

INFORMACIÓ GENERAL


Al finalitzar els recorreguts, tots els participants podran gaudir de l’hospitalitat de les raboses (gent de la Torre de l’Espanyol), bebent, menjant, i amb servei de dutxes, massatges i de les paradetes de bicis dels nostres esponsors i també de la jornada de portes obertes del nous Centre Atenció als Visitants.

La zona d’aparcament serà el camp de futbol i estarà preparat per si vol venir gent a acampar. Hi haurà els vestidors oberts amb serveis i dutxes.


3 comentaris: