dimarts, 21 de novembre del 2017

Fes-te soci !

És tan senzill com enviar un email a sxbargallo@gmail.com indicant totes les teves dades personals: nom i cognoms, dni, domicili, telèfon, data naixement i per tan sols 5€ anuals formaràs part de la família Transrabosenca.

Podràs fer sortides amb el grup, ajudar-nos a obrir senderes noves, formaràs part de l'equip d'organització de la BTTorre la Transrabosenca i et beneficiaràs de descomptes en la nostra equipació.

A més, se subvencionarà als socis amb 5 euros per marxa (màxim 20 marxes o curses per any i no acumulables).

Caldrà que a final d’any, coincidint amb el cobrament de la quota anual, aportin una fitxa amb totes les marxes o curses de l’any a les que hagin assistit, acreditant la seva inscripció com a Club o Bttorre La Transrabosenca, ja sigui en BTT, bici de carretera, ciclocros o bé runnig, lluint en tots els casos la indumentària de la BTTorre La Transrabosenca.

Ens ajudareu molt si en el dia o dies posteriors a la cursa o marxa es publiqui una fotografia a les xarxes socials etiquetant a @Transrabosenca BTTorre (Facebook) o @Ajuntament de La Torre de l'Espanyol (Facebook / Twitter / Instagram).

D’acord al número de marxes o curses presentades, es podrà descomptar la quota anual de l’entitat. En qualsevol moment l'entitat, d'acord al seu pressupost, podrà anul.lar aquesta subvenció als seus socis i sense previ avís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada