dilluns, 9 d’abril del 2018

Recorreguts Transrabosenca 2018


El diumenge 22 d’abril, tots i totes tenim una cita a la Torre de l’Espanyol.  La IV BTTorre la Transrabosenca, la qual dóna el tret de sortida al circuit de la Xallenger Terres de l’Ebre per aquest 2018.

Enguany com a novetat, tenim SORTIDES SEPARADES. Els participants del recorregut llarg sortiran a les 9 en punt. I els participants del curt a les 9:15 h i també les ebikes (que hauran de completar el recorregut llarg).

Característiques recorregut llarg:


Consta de 44 kilòmetres i de 1250 m desnivell positiu. Recorregut exigent, dur i alhora amb unes vistes impressionants. S’ha obert senderes per enguany per descobrir nous indrets i per suavitzar la mítica sendera de les Torres. Hi haurà dos avituallaments sòlids i líquids al kilòmetre 15 i al 34.
Hi haurà tall al kilòmetre 27 aproximadament  a les 11:30 h.

Descarrega't el recorregut llarg en format .gpx clicant aquí.

Característiques recorregut curt:



Circuit de només 23 kilòmetres però molt exigent, quant a altimetria: 700 metres positius. Consta d’un recorregut divertit i amb molta sendera i molta alternança en pujar i baixar. Hi haurà un sol avituallament sòlid i líquid al kilòmetre 15. I com l’any passat, aquest recorregut no arriba als molins; és apte per als iniciats, i té senderes ràpides, senzilles i poc tècniques.

El punt de concentració és el de cada any, damunt del camp de futbol, on haurà la zona d’aparcament i habilitat per autocaravanes. Servei de dutxa, renta bicis, rostida i bar en acabar el recorregut. I com de costum, hi haurà una gran bossa-regal i nombrosos sortejos per a tots els participants.

L’entrega de dorsals es farà a partir de les 7:45 h fins les 8:45 h. I haurà alguna sorpresa que altra i també dins el recorregut.

Descarrega't el recorregut curt en format .gpx clicant aquí.

Ens veiem el 22 d’abril!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada