divendres, 22 de març del 2019

V Transrabosenca

Estem enllestint cadascun dels detalls per tal que el proper 14 d’abril, la Torre de l’Espanyol, sigui el centre de la BTT de les Terres de l’Ebre.

Com a gran novetat d’enguany, els dos recorreguts són totalment separats, independents un de l’altre, només comparteixen la sortida i l’arribada.

El circuit Rally sortirà a les 9 en punt i directe cap als molins per poder gaudir de les senderes que us hem estat preparant. Aquest té aproximadament 43 km amb gairebé 1.200 metres de nivell positiu. Com cada any, es tracta d’una marxa dura i compensada. Amb senders totalment ciclables i camins per poder gaudir del territori i grans vistes de la geografia de la Ribera i part del Priorat. Disposa de tres avituallaments sòlids i un de líquid.

La marxa Sprint tindrà la sortida a les 9:10 i és molt similiar a la de l’any anterior però amb més sendera i més explosiva. En total té 24 km i 700 metres de desnivell amb un únic avituallament sòlid.

Com cada any, a les 7:30 ja es podrá recollir el dorsal i la gran bossa regal que us hem preparat. Els vehicles els podreu deixar al camp de futbol on també estarà preparat per autocaravanes amb punts de llum i aigua. Us podreu dutxar als vestidors, fer-vos massatges, netejar les bicis i recuperar forces amb la carnada que us haurem preparat.

Si algú necesita informació sobre allotjament pròxim, us podem informar trucant al 670 911 580. Tenim previst fer entrega de premis a les 12:30 on gairebé tots els participants hauran arribat ja a meta.

Més de 100 voluntaris rabosencs, estem treballant per a que us sentiu a la Torre com a casa vostra i gaudiu de la nostra ja cinquena edició. Moltes gràcies per confiar en nosaltres.

Properament penjarem els tracks.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada