dilluns, 3 de maig del 2021

Comencen a arribar els podis pels membres de la BTTorre.

 En apartat runing ha arribat la primera alegria pel nostre millor atleta, el Pau Fortunyo ha obtingut la tercera posició en la Ultra Trail Serra del Montsant en la modalitat de 13 Km disputada el diumenge 2 de maig, amb un temps de 1:11:15.

Cal destacar també la participació del Miquel Ferrús en la modalitat llarga també a Ultra Trail Serra del Montsant de 27Km amb un temps de 3:06:19. Aquest corredor s'està consolidant en la muntanya on va participar també a la Cameta Coixa de Miravet.

I el Mateu Navarro es va atrevir a córrer la HALF TRAIL SERRA MONTSANT  de 59 Km el dissabte 1 de maig.


Imatge del Pau Fortunyo obtenint una meritòria tercera posició.


En la modialitat de BTT, cal destacar la participació de Ferran Borràs Blanch a la Volcat, acabant les tres etapes en molt bona posició. I en carretera, l'Arnau Bargalló està obtenint unes més que treballades bones posicions en Copa Catalana de Carretera. L'Arnau, la propera setmana correrà la Vuelta Asturia, del 7 al 9 de maig, prova puntuable Copa Espanya.

I per últim, volem informar de la gran actuació que està tenint la nostra sòcia Eva Sans, que actualment és la líder M30 de la Copa Espanya Cofidis carretera. Moltes felicitats a tots i totes.

1 comentari:

  1. Moltes gracies pel suport! Es un plaer representar el nostre poble, sobretot amb el nom de la nostra gran associacio LaBttore. Gracies.

    ResponElimina