dimarts, 14 de setembre del 2021

Acaballes de temporada

 Malauradament, la Transrabosenca tampoc ha pogut celebrar-se el 2021.

La maleïda pandèmia, encara ens toca de molt a prop. El nostre petit homenatge a totes aquelles persones que han perdut la vida o n'han patit les seves conseqüències.

Els nostres atletes, malgrat tot, no han parat de brillar allà on han anat.

El Pau Fortunyo s'ha consolidat com un dels corredors del panorama català en curses de muntanya sent encara cadet. Ha acabat la temporada com a guanyador aboslut de la Cursa de la Vila de Falset de 13 Km a més d´1 minut respecte el segon classificat. I a l'endemà va tornar a guanyar la Cursa en honor al seu difunt pare, Josep Anton Fortunyo, que es va celebrar a la Torre de l'Espanyol el 12 de setembre amb una distància de 1.6Km. Moltes felicitats Pau.

L'Eva Sans, la ciclista amb més palmarés i sòcia de la Transrabosenca, que ha tingut les nostres terres, ha quedat finalment la 2a classificada M30 dela Copa Espanya Cofidis a només un punt de la líder.

La nostra felicitació a l'Eva per la gran temporada que ha fet, al llarg de tota la geografia espanyola, de manera independent, sense equip ni suport econòmic, tot un mèrit i a sobre haver obtingut aquesta gran posició.

Quant al ciclista de carretera en més projecció de la nostra entitat, cal destacar a l'Arnau Bargalló per la impressionant temporada que ha fet com a estreno en modalitat de carretera, recordem que ve del món de la BTT. Que amb pocs mesos ha aconseguit adaptar-se i fins i tot disputar alguna carrera en trams finals com a Pamplona, Peñafiel o País Basc.

La propera temporada per edat, canviarà d'aires, ja que l'actual equip, el CCVilanova no disposa de Sub23. Arnau, et desitgem el millor i et volem veure en les grans cites per televisió.

En la modalitat de BTT, el Ferran Borras enguany no ha pogut lluir-se massa degut a alguna petita lesió i compaginament en tasques laborals però des de la Transrabosenca et desitgem un futur esplendorós i també esperem que ens continuis donant alegries pels senders al llarg del pròxim any.

Quant a màsters i èlits... volem desitjar al Mateu Navarro, un gran futur prometedor pel gran treball que fa al llarg de l'any, entrenant tant en bici com a peu. Tens un futur espectacular. 

I per últim.. invitem al Miquel Ferrús a continuar lluitant esportivament com ens té acostumats. Allà on va, deixa empremta.

En definitiva....els nostres millors desitjos a totes les persones que lluiten en l'esport, perqu es nota que en gaudeixen i això es nota.

Ànims a tothom ,.... salut i cames.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada